zaterdag 22 december 2012

Gore


GORE

Ter verbetering van de originele game, zullen we in onze game extra veel GORE toevoegen. Hier zijn wij zelf nogal enthousiast over en dit willen we natuurlijk graag op jullie lezers van deze blog overbrengen. Allereerst voor diegenen die niet weten waar we nu over praten, even een definitie van wikipedia. “Graphic violence visually depicted, especially the realistic depiction of serious physical injuries involving blood, flesh, bone and internal organs”. Oftewel, meer bloed, botten en ingewanden als je enemies neerschiet of als je zelf dood mocht gaan.

Wij willen dit verwezenlijken door middel van een particle systeem wat bloed genereert, veel bloed ook. Verder door het spawnen van wat botten als een enemie sterft en deze botten wat physics mee te geven willen we de gore in onze game toevoegen. We denken zelf dat dit samen met het bloed voor genoeg gore zal zorgen. Maar we staan natuurlijk ook open voor anderen ideeën.  Dus ben je enthousiast over gore en heb je een goede tip... Wie weet zie je het straks terug in de game.

Besturing
Met de besturing door middel van de Wii-mote, kun je nu overal naartoe schieten waar je maar wilt. Je kan 360 graden rondom mikken en dus ook overal op je scherm enemies raken. Samen met de gore denken we dat dit voor mooie effecten kan zorgen.  Zijn er veel enemies in je bereik? Je kan ze nu allemaal tegelijk aanvallen en op veel verschillende plekken op je scherm zal het bloed dan in het rond vliegen. Als je dit vergelijkt met de originele Jazz Jackrabbit waarin niks bloed of gore te merken is, denken we dat dit een mooie verandering is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten